Birdfiles.com Birdfiles.com
Valitse:

 

Käyttäjäryhmät

Ryhmän perustaminen


Rekisteröityneet käyttäjät voivat perustaa käyttäjäryhmiä. Ryhmän perustaja on ryhmän vastuukäyttäjä, jonka tunnuksella ryhmän tietojen, esim. hälytysmäärittelyjen ylläpito on mahdollista. Ryhmän perustaja voi kutsua muita järjestelmään rekisteröityneitä käyttäjiä ryhmän jäseniksi. Rekisteröitynyt käyttäjä voi myös hakea ryhmän jäsenyyttä. Ryhmän vastaava voi hyväksyä tai hylätä hakemuksen.

Ryhmän jäsenyys syntyy vasta, kun sekä ryhmän vastuukäyttäjä sekä uusi jäsen ovat hyväksyneet jäsenyyden.


Ryhmään hakeminen


Ryhmään hakeminen tehdään ryhmän tietojen sivulla toiminnolla Hae ryhmään. Kun haet ryhmän jäsenyyttä, saa ryhmän vastaava siitä ilmoituksen. Ryhmän vastaava hylkää tai hyväksyy hakemuksen. Ryhmään hakenut käyttäjä saa kuittauksen hakukäsittelyn tuloksesta.


Ryhmään kutsuminen


Ryhmään kutsuminen tehdään ryhmän ylläpitosivulla toiminnolla "Ryhmään kutsuminen". Kutsu kohdistetaan käyttäjän antaman liikanimelle. Kutsun ryhmään saanut käyttäjä näkee kutsun itselleen tulleena viestinä aloitussivulla.


Ryhmästä eroaminen


Voit erota ryhmästä valitsemalla ko. ryhmän tiedot. Et voi kuitenkaan erota ryhmästä, jonka vastuuhenkilö olet. Kutsun ryhmään saanut käyttäjä näkyy kutsun itselleen tulleena