RECO resurssien hallinta

Luo oma rekisteri esim. laitteista, tiloista, työmaista, työntekijöistä, asiakkaista ja potilaista. Voit muokata RECO:sta oman IoT-sovelluksesi.

 

Yhdistä rekisterin resursseihin etätunnisteet, paikannus, tapahtumat ja mittaustietojen keruu. Siirrä tieto  eteenpäin, luo raportti tai liipaise hälytyksiä esim sähköposteina ja tekstiviesteinä. RECO:lla hallitset resurssiesi elinkaaria.

 

RECO:n soveluskohteita ovat esim. vuokrauspalvelut, irtaimistorekisteri, dokumenttipalvelu, varastonhallinta, laitehallinta ja työmaakirjaukset. Kerro meille toiveesi, niin toteutamme sen.

RECO

Joustava työkalu resurssien hallintaan.

RECO on muokattava resurssirekisteri. Voit luoda omia resurssityyppeja ja antaa resursseille atribuutteja. Resurssit voivat olla rakenteellisia käsittäen aliresurssirakenteen. RECO on pilvipalvelu ilman omien tietokonelaitteiden huolia.

Lataa StM RECO esite tästä

i

Kohteita:

ihmiset, tuotteet, laitteet, työkalut ja tilat.

Tiedot:

reaaliaikainen status, paikka, hankinta-aika, tapahtumakirjaus, vapaasti muokattavissa olevat ominaisuudet, yli- ja aliresurssit, tunnisteet.

Kasvaa tarpeiden mukaan

Lisää järjestelmään uusia resurssiluokkia, sen attribuutteja ja sijaintipaikkoja tarpeiden kasvaessa.

Asennus

RECO sopii pilvipalveluksi mutta voidaan asentaa myös omiin tiloihin.

Illustration
Laptop

Tiedot helposti käytettävissä

Rekisteri palvelee, kun tarvitset nopeasti reaaliaikaista tietoa resurssin tilasta, sijainnista ja ominaisuuksista. Voit tarkistaa resurssin mallin, käyttörajoitukset, tarkastukset, käytettävyyden ja varaukset. Resurssin tärkeät ominaisuudet voit määrittää itse.

Kasvaa tarpeiden mukaan

RECO-järjestelmä mahdollistaa hallittavien resurssien määrän ja laajuuden kasvattamisen tarpeiden mukaan. Voit perustaa uuden resurssiluokan, sijaintipaikan, haltijan tai vastaavan muun ryhmittelevän tiedon.

Elinkaaren hallinta

Voit määritellä resurssille sen elinkaareen liittyvät tapahtumat, kuten esimerkiksi suunnittelu, valmistus, toimitus, huolto, palautus, korjaus, varastointi, toimitus ja niin edelleen. Tapahtumalle voit kirjata kuntotietoja, varaosien vaihtoja yms.

Tarkastusten- ja huollon tuki

Resurssiin voidaan kiinnittää esimerkiksi määräaikainen tarkastus- tai huoltovaatimus, sekä tarkastuksen vastuuhenkilö ja tarkastukseen oikeutetut henkilöt. Resurssin raportoinnissa tarkastuksen toteutuma näkyy välittömästi. Järjestelmä muistuttaa sähköpostilla tai tekstiviestillä tarkastuksen suorittamisesta.

Kun tarvitset joustavan resurssinehallintajärjestelmän

RECO on resurssienhallintajärjestelmä, jolla voidaan toteuttaa tarpeittesi mukainen sovellus.