Sanoman välitys

Digitalisaatio, teollinen internet ja BigData tarvitsevat valtavan määrän reaaliaikaista viestintää. Eri sanomastandardeilla toteutettavat liiketoimintaprosessit vaativat suorituskykyisen, toimintavarman ja valvotun sanomanvälitysalustan. Kehitys nähdään kaikilla toimialoilla: sosiaali- ja terveydenhuolto, kaivosteollisuus, metsäteollisuus, energiateollisuus, kodin automaatiotekniikka, autoteollisuus.

Hyvät integraatioratkaisut ovat luotettavia, edullisia ja nopeuttavat sovellusten toteuttamista.

 

Internet of Things

Internet of Things on yhtä suuri muutos kuin sähkö höyryvoiman jälkeen teollisuudessa. Elektroneina toimivat sovellusten väliset viestit.

Apparatus MQ

Viestinvälitykseen ja sovellusten integrointiin

 

Apparatus MQ on edullinen, nopeasti käyttöön otettava, dy­naa­minen sovellus- ja järjestelmäintegraation viestinvälitysratkaisu, joka toimittaa tilauk­set, laskut, rahtikirjat, tullausasiakirjat tai mitkä tahansa standardi- tai vapaa­muotoiset viestit vastaanottajalle, juuri halutussa muo­dossa.

Lataa Apparatus esite tästä

Web-pohjainen

hallinta- ja valvontakäyttöliittymä

Rajapinnat

TCP, UDP, HTTP, HTTPS, sarjaliikenne, tiedosto, sähköposti…

+

Kommunikaatio

voi olla joko synkronista tai asynkronista

Kehitys,

johon voit vaikuttaa. Toteutamme uusia ominaisuuksia tarvittaessa.

Apparatus globe

Varmasti perille

Apparatus MQ varmistaa viestisi perille menon ja vastaanoton. Voit reitittää viestit lähettäjän, vastaanottajan, viestityypin tai jopa viestin sisällön mukaan. Apparatus MQ tilastoi ja halutessasi tallentaa välitetyt viestit. Palveluntarjoajana voit perustaa laskutuksen välitettyjen viestien määrään.

Valvonta

Web-pohjaisella Apparatus MQ Hallinta- ja valvontasovelluksella valvot reaaliaikaisesti viestiliikenteen tapahtumia ja häiriöitä, sekä käynnistät tarvittaessa viestien uudelleenlähetykset.

Rajapinnat

Valmiina viestirajapintoina ovat: TCP, UDP, HTTP, HTTPS, sarjaliikenne, tiedosto ja sähköposti. Tarvittaessa voimme toteuttaa uusia rajapintoja juuri teidän tarpeita varten.

Konfiguroitavuus

Konfiguroitavat sovelluskäsittelijät purkavat viestisi suoraan tietokantaan. Sovelluskäsittelijä voi myös luoda viestejä järjestelmäsi tietokannasta. Sovelluskäsittelijällä viestin luominen onnistuu vaikka ilman mitään muutoksia nykyiseen järjestelmääsi, tietokantayhteys riittää.

Palveluvaihtoehtoja

Voimme toteuttaa viestinvälitystarpeenne joko kokonaispalveluna sisältäen suunnittelun, ohjelmoinnin ja palvelun toteutuksen. Voit myös hankkia Apparatus MQ-lisenssin oman sovelluskehityksenne käyttöön.

Apparatus MQ:n hyvä suorituskyky ja konfiguroitavuus ratkaisivat Acute terveydenhuollon toiminnanohjausjärjestelmän haastavat viestinvälitystarpeet mm. Kelaan ja Valviraan. Apparatus nostaa merkittävästi viestinvälitykseen käytetyn työn tuottavutta.

Pekka Heimonen

tekninen johtaja, Acute Oy