Yrityksemme

Santa Margarita on suomalainen tietotekniikan palveluyritys.

Suunnittelemme ja toteutamme vaativia räätälöityjä ratkaisuja teollisuuteen ja palvelusektorille. Käytämme tehokkaita ja nykyaikaisia kehitysvälineitä, joilla saavutetaan liiketoiminnalliset tavoitteet toteuttava järjestelmä.

Meillä on vankka kokemus teollisuuden toiminnanohjaus-, raportointi- ja laadunvalvontajärjestelmistä sekä sovelluskohtaisten mm. konenäköön pohjautuvien mittausjärjestelmien toteutuksesta.

Ylläpidämme ja tuemme sekä toteuttamiamme että kolmannen osapuolen toimittamia järjestelmiä.

Tarjoamme myös ohjelmistotyön alihankintapalveluita asiakkaillemme.

Toimialat

Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus metsäteollisuuden, kaivosteollisuuden, palvelujen ja terveydenhuollon toimialoilla.

Metsäteollisuus (paperi, kartonki, mekaaninen puunjalostus): mittaus-ja konenäköjärjestelmät, tuotannonohjaus, laadunvalvonta, järjestelmien väliset liitynnät (sovellusintegraatio), raportointi.

Kaivosteollisuus (mineraalipitoisuuksien mittaus ja analysointi): mittaus-ja konenäköjärjestelmät, laadunvalvonta, järjestelmien väliset liitynnät (sovellusintegraatio), raportointi.

Palvelut (ajoneuvohuolto): raportointi.

Terveydenhuolto: järjestelmien väliset liittymät (esim. henkilöstöhallinta, rekisteripäivitykset, laboratoriolaitteet), konversiot järjestelmien vaihdon yhteydessä.

Yhteisöpalvelut: Bongariliitto ry:n Lintutiedotus tekstiviestipalvelu havaintohälytyksiiin.

Palvelumme kattaa koko ratkaisutoimituksen liiketoiminnan muutoksen konsultoinnista ja sovellusmäärittelystä lähtien. Voimme myös toimia kumppanina toteuttamassa osaa järjestelmätoimituksesta.

Rekrytointi

Voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry(a)santamargarita.fi

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja:

Juhani Lehtola

+358 (0)40 5277592

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)santamargarita.fi

 

Käyntiosoite:

Laserkatu 6

53850 Lappeenranta

 

 

 

Laskutus

Verkkolaskut:

Verkkolaskuosoite: FI3710143000226395

Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)

Aineistomuoto: Finvoice

 

Paperilaskut:

Oy Santa Margarita SA

Ostolaskut 9534D

PL 72

00521 Helsinki

Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseen. Toivomme saavamme laskut verkkolaskuina. Mikäli kuitenkin lähetätte paperilaskuja, huomatkaa että skannaukseen EI saa lähettää muuta materiaalia, kuin laskuja ja niiden SKANNATTAVIA liitteitä. Mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit, pääsyliput) ei välity skannauspalvelun kautta. Muu postitus tulee toimittaa yrityksemme käyntiosoitteeseen.