Yrityksemme

Santa Margarita on suomalainen tietotekniikan palveluyritys.

Suunnittelemme ja toteutamme vaativia räätälöityjä ratkaisuja teollisuuteen ja palvelusektorille. Käytämme tehokkaita ja nykyaikaisia kehitysvälineitä, joilla saavutetaan liiketoiminnalliset tavoitteet toteuttava järjestelmä.

Meillä on vankka kokemus teollisuuden toiminnanohjaus-, raportointi- ja laadunvalvontajärjestelmistä sekä sovelluskohtaisten mm. konenäköön pohjautuvien mittausjärjestelmien toteutuksesta.

Ylläpidämme ja tuemme sekä toteuttamiamme että kolmannen osapuolen toimittamia järjestelmiä.

Tarjoamme myös ohjelmistotyön alihankintapalveluita asiakkaillemme.

 

Eu vipuvoimaa

Oy Santa Margarita SA kehittää osaamistaan ja valmiuksia monipuolisten konenäköratkaisujen toimittajana Suomessa ja Itämeren alueella. Kyvykkäät menetelmät 3D-mittauksen ja tekoälyn hyödyntämiseen konenäkösovelluksissa tuovat kilpailuetua asiakkaillemme. Kehitämme yhteyksiä Pohjoismaihin kansainvälisen liiketoiminnan laajentamiseksi.

Santa Margaritan hankkeen toteuttamisessa auttaa Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelma ja Hämeen ELY-keskus.

Toimialat

Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus metsäteollisuuden, kaivosteollisuuden, palvelujen ja terveydenhuollon toimialoilla.

Metsäteollisuus (paperi, kartonki, mekaaninen puunjalostus): mittaus-ja konenäköjärjestelmät, tuotannonohjaus, laadunvalvonta, järjestelmien väliset liitynnät (sovellusintegraatio), raportointi.

Kaivosteollisuus (mineraalipitoisuuksien mittaus ja analysointi): mittaus-ja konenäköjärjestelmät, laadunvalvonta, järjestelmien väliset liitynnät (sovellusintegraatio), raportointi.

Palvelut (ajoneuvohuolto): raportointi.

Terveydenhuolto: järjestelmien väliset liittymät (esim. henkilöstöhallinta, rekisteripäivitykset, laboratoriolaitteet), konversiot järjestelmien vaihdon yhteydessä.

Yhteisöpalvelut: Bongariliitto ry:n Lintutiedotus tekstiviestipalvelu havaintohälytyksiiin.

Palvelumme kattaa koko ratkaisutoimituksen liiketoiminnan muutoksen konsultoinnista ja sovellusmäärittelystä lähtien. Voimme myös toimia kumppanina toteuttamassa osaa järjestelmätoimituksesta.

Rekrytointi

Voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry(a)santamargarita.fi

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja:
Juhani Lehtola
+358 (0)40 5277592

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)santamargarita.fi

Käyntiosoite:
Laserkatu 6
53850 Lappeenranta

 

 

 

Laskutus

Verkkolaskut:

Verkkolaskuosoite: 003718768341
Operaattori: Maventa (003721291126)

 

Paperilaskut:

Oy Santa Margarita SA
Ostolaskut 9534D
PL 72
00521 Helsinki
 
 

Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseen. Toivomme saavamme laskut verkkolaskuina. Mikäli kuitenkin lähetätte paperilaskuja, huomatkaa että skannaukseen EI saa lähettää muuta materiaalia, kuin laskuja ja niiden SKANNATTAVIA liitteitä. Mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit, pääsyliput) ei välity skannauspalvelun kautta. Muu postitus tulee toimittaa yrityksemme käyntiosoitteeseen.